Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

hot pe metropotam Carti pe nevazute (Alte-evenimente - Ceainaria Respiro, Bucuresti)

Cand:
-
Tip/Categorie:
Alte-evenimente

Îți place să citești? Ești un iubitor de carte?
Dacă răspunsul este da, avem o provocare pentru tine:
Ia cu tine cartea care ți-a schimbat viața si perspectiva asupra lucrurilor. Scrie înainte un gând motivator pe prima pagină, împachteaz-o frumos și dă-o mai departe în seara evenimentului. Vei primi și tu una. Totul pe nevăzute.
Bonus: îți vei face prieteni noi, vom socializa și vom face schimb de liste cu titluri de cărți care merită citite.
Invitata evenimentului este Oana Valeria Radu.
Vreți să o cunoașteți mai bine?
Uite cum se descrie ea:
"Pasionata de cărti, filme, călătorii și jocuri de tip escape the room, pentru mine nu există moderație când vine vorba de pasiuni: fac totul în serie. Pentru citit am și dovada: www.serialreaders.com. The Club Of Serial Readers este locul în care te intâlnești cu prietenii tăi sau cu alti pasionati de lectură și discuți despre cărti, autori, lansări de carte și alte evenimente. Am pornit la drum doua fete, eu și Andeea Ban (aka Andres), acum 8 ani. Astăzi, povestea continuă, doar că distribuția s-a modificat: de-a lungul timpului, ni s-au alaturat noi și noi cititori și colaboratori, astfel încât, astăzi, familia Serial Readers se laudă cu 10 membri și cu mii de prieteni pe rețelele sociale."

* TAXĂ DE PARTICIPARE = 10 LEI

** ÎN CADRUL EVENIMENTULUI POȚI FACE O DONAȚIE CĂTRE ASOCIAȚIA RESPIRO PENTRU ÎNTREȚINEREA ȘI BUNA DESFĂȘURARE A EVENIMENTELOR.

*** CHANGE OF PLANS? Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe e-mail-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva.Locurile sunt limitate și ne dorim ca oamenii interesați să aibă acces la evenimentele noastre. Dacă lipsești de mai multe ori de la evenimentele la care te înscrii, nu vei mai putea să participi. Îți mulțumim pentru înțelegere!


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera