Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Cadou deosebit - Un ziar / revista originale din ziua nasterii tale sau din orice zi pe care o consideri importanta (Alte-evenimente - Bucuresti)

Cand:
-
Tip/Categorie:
Alte-evenimente

Daca vrei sa impresionezi cu un cadou deosebit persoana ce iti e draga, iti punem la dispozitie un cadou inedit: un ziar/revista din ziua nasterii tale sau din orice zi pe care tu o pretuiesti (aniversarea casatoriei, prima zi in care v-ati cunoscut, ziua nasterii celor dragi, etc). Pentru persoana respectiva va fi ca o calatorie inapoi in timp, pe parcursul careia va rememora perioadele de la inceputul existentei sale, traind emotiile acelor vremuri.

Ai posibilitatea sa alegi publicatia, ziua si anul acesteia. Daca nu avem ce cauti, iti vom propune o publicatie similara din aceeasi data/luna (unele publicatii au o aparitie lunara).

Cu siguranta este unul din cele mai originale cadouri ce poate fi oferit, iar persoana ce il primeste va agata pe perete o amintire de neuitat. Ziarele capteaza momente simbolice pe care timpul le-a traversat,devenind astfel comori prin care descoperim urmele lasate de trecerea acestuia.

Sa ajungi sa cunosti stirile sportive sau cele istorice din data in care te-ai nascut, iti poate emotiona sufletul, pentru ca ajungi sa cunosti prima parte din istoria vietii tale si, de ce nu, sa te simti mandru ca ai aparut pe lume intr-o perioada relevanta a istoriei contemporane.

Iti recomandam sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.

Detaliile experientei:

Ziarele sunt originale si sunt disponibile din anul 1866 pana in 2015, in limita disponibilitatii avute de partener. In cazul in care nu este disponibila o publicatie din ziua solicitata, va fi oferita o publicatie din luna respectiva.
Pretul experientei include transportul
Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou 
Valabilitate voucher: 12 luni
Important de știut:

Voucherul este valabil 12 luni pentru o publicatie achizitionata
Unele publicatii au avut o aparitie lunara


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera