Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Bosquito - Sa nu spui ce-am facut aseara (Concerte - Arenele Romane, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Concerte

UPDATE 2: Adrian Despot (Vita de Vie) si DJ Hefe (COMA) sunt doi dintre invitatii speciali ai trupei Bosquito pe 13 ianuarie la Arenele Romane din Bucuresti

UPDATE: Kempes si Ovidiu Lipan Tandarica se alatura ca invitati lui Roman Iagupov de la Zdob si Zdub si lui Mircea Baniciu.

BestMusic Live Concerts te invita la Arenele Romane (cort incalzit), vineri, 13 ianuarie, incepand cu ora 20:00, la un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale trupe romanesti cu un sound unic, BOSQUITO ! Showul poarta numele de "Sa nu spui ce-am facut aseara!" si promite fanilor foarte multe surprize si un playlist pe masura ! Showul trebuia sa aiba loc pe 11 noiembrie dar s-a reprogramat pe 13 ianuarie.

Fondata de Radu Almasan in Brasov, la inceputul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gama larga de influente de la muzica tiganeasca, balcanica pana la elemente simfonice si de hard rock. In perioada 2002 – 2006 au avut o serie lunga de piese care au ajuns pe prima pozitie in topurile de specialitate din Romania. Trupa a lansat pana acum 5 albume, Bosquito (2000), Sar scantei (2001), Cocktail Molotov (2003), Farame de soare (2004) si Babylon (2014). In perioada 2005 – 2011 trupa a concertat in SUA iar membri sai au declarat ca pentru ei acest fapt a fost unul recreational. Tot in aceasta perioada au lansat si piesa Intuneric in culori alaturi de Ovidiu Lipan Tandarica iar apoi au revenit in Romania unde au cantat in deschiderea concertului Shakira.


Biletele pentru concertul BOSQUITO de la Arenele Romane pot fi gasite online pe www.iabilet.ro si in format fizic in Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), magazinele Muzica, Uman, Senia si IQ BOX, Say Shop, Beraria H si Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare, la oferta urmatoarele preturi:

- Golden Circle (in fata scenei) - 65 de lei
- Acces General - 45 de lei

La oferta sunt doar 200 de bielte disponibile.

Dupa epuizarea acestora, preturile devin 75 de lei Golden Circle respectiv 50 de lei Acces General

In ziua concertului, la intrare biletele vor costa 80 de lei Golden Circle, respectiv 60 de lei Acces General.

Numarul de bilete Golden Circle este limitat la 300 de bucati. Copiii sub 7 ani nu platesc bilet dar trebuie sa fie insotiti de un adult posesor de bilet.


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Recomandari evenimente


d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera