Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Bineri (Petreceri - Silver Church, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Petreceri

Dacă ar fi să descrii seara de vineri, suntem convinși că ai exprima în cuvinte cât mai bine alese de tine acea descătușare de monotonie. De la job, de pe stradă, de acasă, de oriunde te simți în jurul unor task-uri repetitive de rezolvat.
Vineri e acea zi în care totă energia acumulată în timpul zilelor lucrătoare se transformă într-o energie benefică, de libertate. Noi condimentăm totul cu muzică bună, mâncare bună și bun gust. Și îmbrăcăm acest concept într-un nume destul de sugestiv, dătător de bine. BINERI.

Programul acestei seri s-a schimbat puțin față de petrecerea cu care erați obișnuiți înainte de transformarea Silver Church.
Astfel, de la ora 18.00 până la ora 23.00 clubul nostru are un vibe de lounge, prielnic socializării cu prietenii. Bucătăria noastră este deschisă, meniul vă stă la dispoziție, puteți să-l urmăriți chiar înainte de a pleca de acasă pe site-ul http://silver.church/ Muzica liniștită o să vă țină companie.

De la ora 23.00, Silver Church are program de club. Volumul muzicii va crește considerabil, playlist-ul devine mai alert, iar de acest lucru se vor ocupa DJ-ii rezidenți ai clubului.

Intrarea pentru această seară este liberă.
Pentru rezervări: 0723 379 026 (Victor)


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera