Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Atelierul de proiecte creative in episoade cu Eugen Erhan si Alexandra M. Paun (Workshops - Bucuresti)

Cand:
-
Tip/Categorie:
Workshops

Poate ați observat, direcția asta, de antrenament, ne preocupă mult, așa că mereu ne gândim ce ateliere mișto ar putea fi utile pentru voi și pentru industria creativă românească, gen. Am făcut și o nouă categorie în meniul site-ului, care reunește atelierele pe care le organizăm prin asociația noastră, Brain Fitness.

Să vorbim puțin despre acest nou atelier, de proiecte creative în episoade. Participând la el, veți învăța cum să dezvoltați o idee creativă pe cont propriu, fără să aveți nevoie de fonduri sau de o echipă mare, pornind de la talentul și pasiunea pe care le aveți. Puteți crește un proiect creativ cam în orice domeniu – desen, cuvinte, fotografie, video, happeninguri și altele. E important să aveți ideea, dar și să vă gândiți la cum se desfășoară ea în timp și la lucrurile de care aveți nevoie ca să vă iasă bine. Apoi, la o adică, vă puteși gândi cum să trăiți din asta, lucru despre care vom vorbi la atelier, de asemenea.

Știți Fredo & Pid’Jin, Creative Monkeyz, George Roșu, poate ați văzut proiectele foto prezentate pe oitzarisme.ro, ați dat cu nasul de canalele YouTube, mai ales externe, în care unul sau altul se filmează vorbind. De ce rezonează oamenii cu aceste proiecte? Și asta vom afla la curs, prin partea de gândirea scenaristică a atelierului și prin cea de design de proiect.

Poate vă întrebați de ce apare în numele atelierului „în episoade”. Pentru că noi credem că un proiect bun se bazează pe continuitate, ba chiar pe un fel de planificare, pe o creștere și pe o transformare. Serialele, de exemplu, ne plac pentru că povestea se duce mai departe, pentru că nu știm ce, dar suntem siguri că va urma. Adică avem și siguranță, și mister, avem un fir pe care îl urmărim. Mecanismul pare a fi același, indiferent de domeniu.

Iată despre ce își propun Eugen și Alexandra să vorbească.

Eugen:

1. Introducere & lansarea proiectului personal 2. Despre structură 3. Design de personaj 4. Universul unei povești 5. Tips & tricks 6. Branding & promovare 7. Monetizare 8. Final touch

Alexandra:

1. De la idee la dezvoltarea unui concept 2. Vademecum – regulile universului 3. Act Structure – teorie, analiză, aplicații 4. Terminologie scenaristică aplicată – extragem teoria din practică 5. Creative block – soluții 6. Dialogul – puterea cuvîntului 7. Tips & tricks 8. Show & tell – testul la public

Înscrierea

 • Deadline 25 septembrie, până la miezul nopții
 • Mail la simina [at] revistadepovestiri.ro
 • În mail scrieți de ce vreți să participați – ce v-ar plăcea să faceți pornind de la curs. Dacă aveți deja proiecte creative, povestiți-ne un pic despre ele sau arătați-ne ce și cum.

Admiterea

 • Atelierul va avea maximum 20 de cursanți
 • Lista cursanților va fi afișată pe site 1 octombrie
 • La prima întâlnire, în săptămâna 7-13 octombrie, veți achita prima jumătate din taxă

Programul

 • 7 octombrie – 1 decembrie (8 săptămâni)
 • Atelierul se va ține într-un loc central, ușor accesibil
 • 16 întâlniri de 1h 30+, de la 19:00, câte 2 pe săptămână, alternativ cu fiecare coordonator (fixăm asap zilele exacte)
 • După fiecare întâlnire veți primi o temă, legată de ideile pe care le aveți

Taxa

Atelierul costă 800 lei, jumătate din taxă va fi plătită la prima întâlnire. Banii nu se returnează dacă participanții lipsesc de la cursuri.


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

 • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera