Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Alitor, Quasarborn & Deathrattle (Concerte - Fabrica, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Concerte

In seara de vineri 13 (cum altfel?) ianuarie 2017 Romanian Thrash Metal Club si club fabrica va invita sa descoperiti doua din cele mai interesante trupe ale prolificei scene sarbesti de thrash metal, Alitor si Quasarborn.

Latura tehnica a genului este reprezentata de Alitor, cvartetul format in 2011 abordand un stil care aduce aminte ba de Mekong Delta, ba de Voivod, ba chiar de ultimele albume Death. Atat EPul Embittered (2012) cat si albumul Eternal Depression, lansat in 2014 la Witches Brew, un label care a adunat multe materiale importante ale undergroundului thrash metal din ultimii ani, abunda de ruperi de ritm, armonii mai putin conventionale si surprize compozitonale care vor face deliciul amatorilor subgenului.

Quasarborn este un nume mai putin cunoscut, dar acest lucru nu se poate spune despre trupa in care au activat membrii, Space Eater. Cu 3 albume la activ, de asemenea intr-o zona stilistica fertila, variind intre speed metal, Bay Area thrash si Nuclear Assault, tanara/experimentata trupa din Belgrad va oferi cu siguranta un show inedit.

Seara va fi deschisa de trupa bucurestean de thrah Deathrattle.

Concertul va avea loc in club Fabrica. Biletele se vor gasi la intrare, la pretul de 25 lei.


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Recomandari evenimente


d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera