Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

hot pe metropotam ARTmania la Sibiu (2008) (Festivaluri - Piata Mare, Sibiu)

Cand:
-
Tip/Categorie:
Festivaluri

Line-up ARTMANIA Festival 2008

VINERI 18 iulie, 2008

 

Frozen Dusk (RO)

Sincarnate (RO)

Bucium (RO)

Agua de Annique (NL)

Tiamat (SWE)

Lacrimosa(GER)

 

SAMBATA 19 iulie, 2008

 

Nexus (RO)

Avatar (RO)

Negura Bunget (RO)

Leaves’ Eyes (NOR)

Atrocity (GER)

Gamma Ray(GER)

 

Cea de-a treia editie a ARTMANIA Festival se va tine, in acest an, in Pavilionul 2007, situat in centrul Sibiului. Modificarea locatiei este valabila exclusiv pentru editia 2008.

Gazduind nenumarate evenimente din cadrul Programului Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007, pavilionul este dotat cu o instalatie performanta de aer conditionat, care poate face fata chiar si temperaturilor ridicate din timpul verii.

Cel mai mare din tara, Pavilionul 2007 are o suprafata de 3000 de metri patrati, fapt ce a conferit acestei constructii o utilitate sporita, adaptabila în functie de nevoile operatorilor culturali, pe toata durata Programului Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007. 

In cazul unor manifestari de mare amploare, cum este ARTMANIA Festival 2008, gradenele existente in incinta pavilionului vor fi demontate, spatiul permitand astfel gazduirea a aproximativ 4000 de persoane. In plus, spatiul este optim pentru desfasurarea concertelor, asigurand o sonorizare exceptionala.

Cu ocazia ARTMANIA Festival 2008, in jurul pavilionului vor fi amenajate nenumarate terase unde se vor comercializa bauturi racoritoare, gustari si bere, libera circulatie spre acestea fiind asigurata de mai mult puncte de acces.

Pavilionul din Piata Unirii a servit ca locatie de desfaşurare pentru aproximativ 70 de evenimente din cadrul Programului Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007 pornind de la manifestari din cadrul Festivalului de Jazz, Festivalului International de Teatru, Festivalului European de Animatie, A treia Adunare Ecumenica Europeana şi altele.

 

Biletele pentru ATRMANIA Festival se pot cumpara in reteaua magazinelor Diverta din intreaga tara si online, pe www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro. Un bilet pentru ziua de vineri, 18 iulie, va costa 70 lei, iar pentru sambata, 19 iulie, tot 70 lei. Doritorii pot achizitiona si abonamente pentru ambele zile de concerte din cadrul festivalului, la pretul de 120 lei.

Pentru mai multe detalii va rugam accesati www.artmaniafestival.ro

CONCURS!

Ai bilet la ARTmania dar n-ai unde sa stai? Participa la concurs si castiga doua nopti de cazare gratuita in Sibiu pe perioada festivalului!


Cine canta la ARTmania la Sibiu (2008)

Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera