Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

hot pe metropotam AIR (Concerte - Sala Polivalenta, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Concerte

AIR, pionierii muzicii electro franceze, vor concerta in premiera in Romania.

In 2000, precum sarpele care-si schimba pielea, cei doi parizieni aleg sa urmeze succesul albumului de debut "Moon Safari" cu o noua aventura muzicala de exceptie, compunand si interpretand coloana sonora a filmului "The Virgin Suicides", debutul cinematografic al Sofiei Coppola.

In 2004 AIR revin cu picioarele pe pamant cu o colectie de cantece electro-pop provocatoare, intitulata "Talkie Walkie", iar in prima parte a anului 2007 lanseaza cel de-al patrulea album, "Pocket Symphony", care continua linia melancolica-astrala a predecesorului.

La sfarsitul anului trecut AIR celebreaza zece ani de la debut cu un palmares de invidiat: peste 6 milioane de albume vandute, peste 500 de concerte in intreaga lume si prezente neincetate in primele locuri din topurile internationale.
 
Biletele pentru concertul AIR costa 95 lei si vor putea fi procurate incepand cu data de 20 noiembrie 2009 online la MyTicket.ro, Eventim.ro, TicketPoint.ro, din retelele Diverta si Germanos, librariile Carturesti, magazinele Vodafone, Muzica, Off The Record, Sala Palatului si din clubul Control.

Evenimente promovate pe Metropotam

1 comentariu

AIR
Anamaria
#1 -

vand un bilet la concertul Air de astazi.

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera