Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

hot pe metropotam 3ZILE. A Friendly Music Festival [ANULAT] (Concerte, Festivaluri - Quantic Club, Bucuresti)

Cand:
-
Tip/Categorie:
Concerte Festivaluri

EVENIMENTUL A FOST ANULAT

 

Preț: 70.00 LEI (full pass - presale)
Bilete disponibile pe eventbook.ro și în rețeaua Eventbook.

---

Dacă începutul verii nu este un motiv suficient de puternic să vă scoată din case, vă oferim noi unul; 3ZILE, un motiv mare cât 3 zile întregi. Luați-vă copiii, frații și surorile și hai, toată lumea la joacă și distracție.

Doamnelor și domnilor, mămici și tatici, copii și bunici, vă aducem 3ZILE. A FRIENDLY MUSIC FESTIVAL, festivalul unde doar Grinch nu s-ar distra și bucura.

Club Quantic se va transforma timp de 3ZILE într-un loc dominat de energie pozitivă pe care o vom asigura prin tot ceea ce se va petrece.

Domeniul generos în care va avea loc acest eveniment va fi animat de muzică live, spații de joacă atât pentru cei mai mari, cât și pentru cei mici; va exista un market dedicat iubitorilor de tatuaje, o zonă dedicată shop-urilor unde vor fi prezente brand-uri urbane cu produse din zona de alternative fashion, brand-uri de streetwear, produse pentru body piercing, accesorii şi alte obiecte realizate manual.

Ce poți să faci 3ZILE?

Să stai în hamac, să te joci în aer liber, să-ți înnoiești garderoba, să nu-ți bați capul cu gătitul, să asculți un concert fain și mai vezi tu, că ai de unde să alegi.

3ZILE nu este o alternativă; este o escapadă din urban, fără eforturi, într-un spațiu cu atitudine și dinamism.

3ZILE de MUZICĂ

Susținem și încurajăm valorile românești autentice, prin urmare, coloana sonoră a festivalului 3ZILE va fi asigurată în proporție de 100% de formații românești, consacrate și din noul val. Diversitatea muzicală va predomina atât la nivel de gen cât și cât și la nivel de atmosferă și ambianță.

Artiști confirmați:

Vița de Vie ● Coma ● Paraziții ● Omul cu șobolani ● Luna Amară ● Implant pentru Refuz ● CTC ● E.M.I.L ● Robin and the Backstabbers ● Silent Strike ● Travka ● ROA ● Firma ● K-lu ● The Kryptonite Sparks ● Satellites ● Days of Confusion ● RoadkillSoda ● Gray Matters ● Bass Turbat ● Relative ● Tourette Roulette ● Sunet Fin ●Noru Negru ● Front + MORE TBA

Copiii cu vârsta de până în 12 ani au acces gratuit, doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor de bilet.

În perioada 1 februarie – 1 aprilie, vor fi disponibile doar abonamente earlybird la prețul de 70 lei.

Abonamentele vă oferă accesul pe toată perioada festivalului.

Eveniment produs de Dark Side Entertainment

#3ZILE #TeScoatemDinCasă #AFriendlyMusicFestival #WeAreDarkSideEntertainment


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Recomandari evenimente


d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera