Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

hot pe metropotam 1+1 = 3. Matematica relatiilor de cuplu (Workshops - Respiro Lounge, Bucuresti)

Cand:
-
Tip/Categorie:
Workshops

Ce te face să alegi un anumit tip de partener? Ce fel de atitudini ai atunci când te afli într-o relaţie? Ce înseamnă pentru tine implicare autentică şi cum se manifestă aceasta în relaţia de cuplu?

Dacă sunt întrebări la care vrei să găseşti răspunsuri sau pur şi simplu simţi nevoia să mai afli câte ceva din ecuaţiile parteneriale, te aştept pe 18 iunie să explorezi, altfel decât până acum, câteva dintre componentele esenţiale care formează o relaţie: numitorul comun, necunoscutele, fracţii, adunări sau scăderi și să înţelegi mai bine semnificaţia rezultatului final în propria ta experienţă.

Psihoterapeut dr. Vasile CONSTANTIN

Este doctor în Psihologie şi asistent universitar în cadrul Universităţii din Bucureşti. Experienţă ca trainer şi facilitator de grupuri de dezvoltare personală prin tehnici creative – artterapie, dramaterapie, terapii corporale (peste 500 de ore), psihoterapeut experienţialist, competenţă în consilierea educaţională. A dezvoltat o tehnică de psihoterapie centrată pe poveşti numită improvizaţia creatoare prin literatură.

Taxă de înscriere = 50 lei

* Taxa pentru eveniment acoperă plata lectorului și susține activitatea Asociației Respiro. Îți mulțumim!

* CHANGE OF PLANS? Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe e-mail-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva. Locurile sunt limitate și ne dorim ca oamenii interesați să aibă acces la evenimentele noastre. Dacă lipsești de mai multe ori de la evenimentele la care te înscrii, nu vei mai putea să participi. Îți mulțumim pentru înțelegere!


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera