Mihaela Pascu

Mihaela Pascu

Cred ca poti avea mai multe pasiuni, nu doar una. Asa ca la mine cea pentru scris functioneaza foarte bine alaturi de cea pentru mancare (Mic dejun de Bucuresti) si design (WOLF 25).

E loc pentru toate si important e sa continuam sa facem ceea ce ne place fiindca asta ne formeaza ca oameni. Merg cu placere la Ateneu si, doua zile mai tarziu, cu la fel de multa placere in Colectiv la un concert cu Afo si Vlad Dobrescu.

Sunt editor full-time si absolventa a Masteratului de Teoria si Practica Editarii de Carte de la Universitatea Bucuresti. Ma mandresc cu o biblioteca maricica, in continua crestere. Imi place Bucurestiul si aici mi-am gasit celelalte suflete-pereche: prietenii.

Scrisul e o parte importanta din cine sunt, iar blogul personal, deja vechi de opt ani, dar la fel de actualizat, o dovedeste macar partial.




 


Editoriale de Mihaela Pascu

Top 3 retete de guacamole si cum sa alegi un avocado perfect - reteta saptamanii de la Mic dejun de Bucuresti

Top 3 retete de guacamole si cum sa alegi un avocado perfect - reteta saptamanii de la Mic dejun de Bucuresti

Incepem o noua aventura impreuna cu Mihaela Pascu si Mic dejun de Bucuresti . In fiecare zi de marti, Mihaela , ne va insenina ziua cu cate o reteta delicioasa...


Clatita deghizata si chevre doux - reteta saptamanii de la Mic dejun de Bucuresti

Clatita deghizata si chevre doux - reteta saptamanii de la Mic dejun de Bucuresti

Incepem o noua aventura impreuna cu Mihaela Pascu si Mic dejun de Bucuresti . In fiecare zi de marti, Mihaela , ne va insenina ziua cu cate o reteta delicioasa...


Reteta saptamanii de la Mic dejun de Bucuresti: Supa de iarna cu morcovi si pastarnac

Reteta saptamanii de la Mic dejun de Bucuresti: Supa de iarna cu morcovi si pastarnac

Incepem o noua aventura impreuna cu Mihaela Pascu si Mic dejun de Bucuresti . In fiecare zi de marti, Mihaela , ne va insenina ziua cu cate o reteta delicioasa...


Reteta saptamanii de la Mic dejun de Bucuresti: Negresa cu fistic si ciocolata alba

Reteta saptamanii de la Mic dejun de Bucuresti: Negresa cu fistic si ciocolata alba

Incepem o noua aventura impreuna cu Mihaela Pascu si Mic dejun de Bucuresti . In fiecare zi de marti, Mihaela , ne va insenina ziua cu cate o reteta delicioasa...


Reteta saptamanii de la Mic dejun de Bucuresti: Taitei din orez, cu fasole verde, ananas si ghimbir

Reteta saptamanii de la Mic dejun de Bucuresti: Taitei din orez, cu fasole verde, ananas si ghimbir

Incepem o noua aventura impreuna cu Mihaela Pascu si Mic dejun de Bucuresti . In fiecare zi de marti, Mihaela , ne va insenina ziua cu cate o reteta delicioasa...


Reteta saptamanii de la Mic dejun de Bucuresti: Tagliatelle cu busuioc, spanac si mozzarella. Festin culinar pentru pofticiosii de weekend

Reteta saptamanii de la Mic dejun de Bucuresti: Tagliatelle cu busuioc, spanac si mozzarella. Festin culinar pentru pofticiosii de weekend

Incepem o noua aventura impreuna cu Mihaela Pascu si Mic dejun de Bucuresti . In fiecare zi de marti, Mihaela , ne va insenina ziua cu cate o reteta delicioasa...


Reteta saptamanii de la Mic dejun de Bucuresti: Supa de linte pentru cine-a fost cuminte

Reteta saptamanii de la Mic dejun de Bucuresti: Supa de linte pentru cine-a fost cuminte

Incepem o noua aventura impreuna cu Mihaela Pascu si Mic dejun de Bucuresti . In fiecare zi de marti, Mihaela , ne va insenina ziua cu cate o reteta delicioasa...


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera