Bogdan Epure (Nihasa)

Bogdan Epure (Nihasa)

Unora, copilaria le aminteste de peisaje bucolice, de scaldat in raul din spatele casei bunicilor, de colindat dealuri si paduri si-ntors acasa rupt de oboseala. Din punctul acesta de vedere n-avem decat un singur lucru in comun: intorsul acasa rupt de oboseala.

Si asta dupa ce ne jucam de-a v-ati ascunselea in spatele blocului, dupa ce exploram zi de vara pana-n seara santierul de vizavi, unde ne bucuram de luxul unei gropi cu nisip numai si numai pentru noi, dupa ce ne faceam iarna cazemate si ghetus printre masinile parcate pe trotuar.

M-am nascut si-am crescut in jungla orasului pe care o cunosc ca-n palma. Ii stiu toate scurtaturile, toate strazile cu sens unic, toate semafoarele care nu functioneaza, toate barurile si restaurantele, astfel ca pot oricand sa ma angajez part time pe post de GPS.

Animalul urban din mine e profund atasat de orasul natal, asa ca n-o sa ma auziti niciodata vorbindu-l de rau pe la colturi. Sunt genul de om care prefera sa vada jumatatea nepoluata a paharului.

In Bucuresti am toti prietenii. Majoritatea vechi, foarte vechi, chiar de pe vremea cand diminetile nu-nsemnau verificatul Facebook-ului, al Twitter-ului, al comentariilor de pe blog, ci... Uite ca nici nu mai stiu ce faceam pe vremea cand n-aveam Internet. :)

N-am stiut ce vreau de la viata. Noroc ca viata a stiut ce vrea de la mine si m-a deturnat de pe drumul Facultatii de Constructii pe drumul publicitatii. Azi imi incerc condeiul zi de zi la Kubis, in calitate de writer. Copywriter.

Un whiskey cu doua cuburi de gheata, va rog!

Ma puteti urmari si pe:

Blog: http://www.nihasa.ro/
Facebook: http://www.facebook.com/nihasa
Twitter: http://www.twitter.com/nihasa


Editoriale de Bogdan Epure (Nihasa)

Hipstareala cu iz de igrasie

Hipstareala cu iz de igrasie

Daca ma intrebai acum 7 ani ce imi doream de la viata de noaptea a Bucurestiului, ti-as fi spus baruri & cluburi cu un design SciFi. Locuri de iesit puternic...


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera