Regulament bursa B'Estival

Cine participa?


Pentru a participa la Bursa B'Estfest trebuie sa aveti cont pe Metropotam. Atentie! Completati datele din profil cu informatii corecte, pentru a va putea contacta daca ati castigat.

Pentru a participa, trebuie neaparat sa completati in profil numele real si intreg (nu apare pe site, unde este vizibil doar nickname-ul pe care voi il setati in profil. Pe mainpage, dreapta sus, apasati "profil", apoi "personal" pentru a seta nickname-ul care apare pe site si numele real de care avem nevoie pentru a va valida drept castigatori) Ridicarea premiilor se face pe baza buletinului. O persoana nu poate avea mai mult de un singur cont pe metropotam. Daca descoperim dubluri, sunteti scosi din concurs.

Daca ai deja cont pe metropotam, nu uita ca inainte sa participi la concurs sa verifici daca ai scris toate datele reale!

Am un cont. Now what?


Dupa ce te loghezi, incepi sa joci la bursa. :) Fiecare participant are voie sa propuna o singura formatie/un singur artist si sa opteze pentru maxim alte trei.

Cum functioneaza Bursa B'Estfest


Propunere:

Inseamna ca daca tu esti sigur ca vine Beatles la B'Estfest, propui Beatles. Aceasta propunere nu poate fi schimbata, deci gandeste-te bine la ea. Deci tu esti cel care face pagina formatiei/artistului... Titlul paginii pe care tu o creezi trebuie sa fie exact numele formatiei, scris corect. Daca observam neclaritati si greseli, propunerea ta va fi stearsa.

Dupa ce i-ai pus titlul, poti sa-i pui si o scurta descriere. O poza. Un poster. O biografie. Ce vrei tu. Numai sa nu devii prea sentimental. O sa ai timp si pentru asta. Nu uita sa pui si un URL semnificativ pentru trupa/artistul respectiv(a), poate vor si altii sa stie cine e. Website-ul trupei would be just fine, merge si My Space.

Foarte important: daca numele trupei/artistului se regaseste in lista de propuneri deja existente, nu-l mai propui o data! Asta duce la stergerea propunerii tale.


Optiuni:

Sunt trei si nu sunt definitive. In afara de propunerea ta, ai dreptul sa spui DA la trei propuneri. Te uiti in lista si vezi cine crezi ca va veni dintre cei de acolo.

De exemplu, esti convins ca o sa vina Michael Jackson, Gabriel Cotabita si Opera din Viena. Intri pe paginile respective si spui DA. Automat numele tau va fi trecut pe lista celor care sustin ca Gabriel Cotabita va fi headliner. :) Peste doua zile sa zicem ca te razgandesti, ca cineva a propus-o pe Aura Urziceanu si ti-a picat si tie fisa ca e foarte probabil sa vina. Te duci pe Gabriel Cotabita, spui ca te-ai razgandit, dispari din lista si optezi pentru Aura Urziceanu. Oricum ar fi, suma optiunilor tale este inevitabil 3.

Asa, si?


Cand primim mailul magic de la Emag!c prin care ni se spune ca o trupa/un artist a confirmat, noi inchidem categoria respectiva. Nu se mai poate nimeni inscrie, nu se mai poate nimeni retrage. Dintre cei care au pariat acolo si au avut dreptate, alegem castigatorii.

Important: dupa ce am primit o confirmare de la organizatori ca trupa X vine la B'Estfest si o anuntam pe site, nu se mai ia in considerare propunerea ei in cadrul Bursei B'Estfest, daca nu era inca. Practic, daca un nume este confirmat pentru festival, ce rost mai au pariurile?

Chiar asa, cine sunt castigatorii?


Un castigator sigur este cel care a propus trupa/artistul care a confirmat, pentru ca el a fost primul care a avut intuitia ca o sa vina si si-a pariat singura propunere pe ea. Apoi, dintre cei inscrisi ca sustinatori ai propunerii tragem la sorti un al doilea castigator.

Si cand se inchide o categorie?


Raman celelalte
. Daca te afli pe lista de la o categorie inchisa, automat iti raman doua optiuni pe care le poti schimba pana la inchiderea urmatoarei categorii unde te afli. Apoi ramane una. Apoi ramane sa aplauzi.


Premii


Pentru fiecare trupa/artist confirmat(a) avem mai multe premii. Cel care a propus numele de la inceput, deci a fost primul care a intuit ca vor veni, castiga o invitatie.

Apoi, dintre cei care au pariat in aceeasi categorie tragem la sorti inca o persoana care va primi invitatie.

Important: Daca trupa ghicita vine in cele trei zile ale festivalului, invitatia castigata va fi pentru cele trei zile. Daca trupa ghicita vine la Aftershock sau la Ziua Zero, invitatia va fi valabila doar pentru Aftershock sau Ziua Zero.

Pentru orice intrebari, dati un la mail metropotam [at] metropotam [punct] ro, cu subiectul bursa.

Nota: la concurs nu pot participa angajatii Emag!c Entertainment sau metropotam.ro, precum nici rudele de gradul I ale acestora.

Joaca la Bursa B'estfest 2009!Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera