Wizz Air va lansa doua noi curse cu plecare din Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

peratorul aerian ungar low-cost Wizz Air a anuntat doua noi curse intre Bucuresti si orasele Hanovra, din Germania, si Billund, din Danemarca, incepand cu luna decembrie, preturile incepand de la 109 lei.

Zborurile incep din data de 13 decembrie pentru Hanovra si 16 decembrie pentru Billund. Preturile incep de la 109 lei, pentru un drum doar dus, cu toate taxele obligatorii incluse.

Orasul Billund din Danemarca, aflat la o distanta de circa 2.200 de kilometri de Bucuresti, are aproape 6.200 de locuitori si este localitatea de origine a producatorului de jucarii Lego.

Orasul este, totodata, cunoscut pentru parcul de distractii Legoland. Durata unui zbor este estimata la patru ore si 30 de minute.

1__Medium_.jpg

Hanovra este un oras important din partea de nord a Germaniei, cu o populatie de 518.000 de locuitori si aflat la o distanta de circa 1.800 de kilometri de Bucuresti. Durata unui zbor este estimata la patru ore.

Odata cu aceste noi destinatii, compania ofera, din Bucuresti, in total 45 de rute catre 18 tari.

Wizz Air a anuntat, recent, ca va creste flota care opereaza in Romania la 20 de aeronave pana la sfarsitul anului 2016 si va opera de pe noua aeroporturi.

2__Medium_.jpg

Potrivit reprezentantilor companiei, Wizz Air are o cota de piata in Romania de 28,6%, peste compania de stat Tarom, care are doar 24,3% din piata transporturilor aeriene de pasageri.

Pe urmatoarele locuri se claseaza o alta companie aeriana low-cost, Blue Air, cu o cota de piata de 14,5%, Ryanair (6,7%) si Lufthansa (6,6%).

Compania a anuntat, recent, ca a ajuns la 25 de milioane de pasageri transportati pe rutele sale din si spre Romania.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera