Urmatoarea tinta ANAF - se pregatesc controale la sange in hipermarket-uri si mall-uri

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Agentia Nationala de Administrare Fiscala si-a stabilit un nou target - hipermarket-urile si mall-urile.

Gelu Stefan Diaconu, seful ANAF, este pe punctul de a pune in aplicare un plan secret de verificare a comportamentului fiscal manifestat in ultimii cinci ani de administratorii marilor hipermarketuri si malluri, informeaza adevarul.ro.

Directia de Administrare a Marilor Contribuabili a fost pregatita in tacere in tot acest timp si se pare ca seful Fiscului vrea sa faca din ea noua vedeta.

"In ultimul an si jumatate s-a lucrat intens, dar fara a se face prea multe valuri, la reformarea Directiei Mari Contribuabili, care aduce 50-60% din veniturile totale colectate de Fisc", au declarat surse din cadrul ANAF.

1.jpg

In prezent, inspectorii ANAF sunt in perioada de predocumentare, iar in maximum 2-3 saptamani vor fi trimise avizele de inspectie fiscala.

Dupa trimiterea acestora, verificarile vor incepe imediat, primele firme verificate fiind hipermarketurile si mallurile.

Nu vor fi descinderi spectaculoase, ca in cazul celor intreprinse de Antifrauda, dar inspectorii vor verifica "modul in care acesti contribuabili au inregistrat in contabilitate cheltuielile si veniturile, tranzactiile intra-grup sau achizitiile intracomunitareā€œ.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera