Universitatea Bucuresti simplifica procesul de inscriere la admitere

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Universitatea din Bucuresti a luat masuri pentru simplificarea birocratiei in procesul de inscriere la admiterea din acest an, candidatii nemaifiind obligati sa depuna copii legalizate ale diplomelor si ale celorlalte acte necesare, acestea urmand sa fie certificate prin confruntarea cu documentele originale de catre membrii comisiei de admitere.

De asemenea, candidatii care doresc sa urmeze cursurile facultatilor din cadrul Universitatii din Bucuresti se pot inscrie mult mai usor la admitere si prin sistemul de admitere online.

2.jpg

Modalitatea de inscriere a studentilor straini a fost mult simplificata. Studentii straini pot depune in momentul inscrierii toate actele necesare echivalarii studiilor direct la secretariatele facultatii, urmand ca acestea sa fie verificate si transmise de universitate catre Centrul National de Recunoastere si Echivalare a Diplomelor.
Actele pot fi depuse si online, precizeaza UB.

Inscrierile pentru admiterea la facultatile Universitatii din Bucuresti au inceput pe 13 iulie si se vor incheia pe 20 iulie (cu exceptia Facultatii de Drept, la care inscrierile se termina pe 21 iulie).

1.jpg

Pentru admiterea din anul 2016 la studii universitare de licenta, Universitatea din Bucuresti pune la dispozitia candidatilor un numar total de 10.400 de locuri la toate cele 19 facultati ale sale, dintre care 4.400 de locuri la buget si 6.000 de locuri la taxa.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera