Una dintre cele mai ieftine piete din Bucuresti va fi modernizata complet - cum va arata la final

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ne bucuram atunci cand se intampla lucruri bune in Bucuresti, iar pe lista acestora punem si faptul ca una dintre cele mai ieftine piete din oras va fi modernizata complet.

Este vorba despre Piata Gorjului din Militari - la final de renovare, aceasta va arata aproape ca un mall, iar tarabele vechi, vor fi inlocuite cu unele noi, informeaza romaniatv.net.

4.jpg

Piata Gorjului va avea o noua fata! Cea mai importanta piata din Sectorul 6 al Capitalei se modernizeaza pe zi ce trece gratie parteneriatului dintre Primaria de sector si societatea care administreaza aceasta locatie.

Piata Gorjului va deveni cel mai modern loc in care producatorii isi pot comercializa marfa, in conditiile in care acest stabiliment are deja statutul de cea mai ieftina si tranzitata piata din sector, a anuntat administratorul pietei.

5.jpg

Piata va fi destinata exclusiv producatorilor locali, iar renovarea acesteia va costa in jur de 2 milioane de euro.

Investitia pentru modernizarea Pietei Gorjului se ridica la aproximativ 2.000.000 de euro si astfel, cetatenii din Sectorul 6 si din restul Capitalei impreuna cu producatorii vor beneficia de conditii occidentale in aceasta piata, a mai spus administratorul pietei.

3.jpg

El a mentionat ca Piata Gorjului va dispune de 250 de locuri de parcare ce vor putea fi utlizate gratuit, la finele programului pietei, de soferii care locuiesc in zona.

2.jpg

1.jpg
Sursa foto
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera