Un nou pasaj va fi construit pe Centura Bucurestiului, in zona de nord

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pentru a fluidiza traficul din zona, autoritatile isi doresc construirea unui pasaj subteran la intersectia dintre Centura Bucurestiului si DN1.

Se poarta discutii pentru lansarea unui nou proiect, un pasaj subteran, intr-o zona critica a centurii unde se formeaza cozi kilometrice, intersectia Centura/DN1 de sub pasajul de la Otopeni, spune Catalin Drula, consilier pe probleme de infrastructura al premierului Dacian Ciolos.

Mai exact, pasajul ar urma sa fie construit pe Centura, pe sub podul de la Otopeni.

1.jpg

Astfel se separa traficul care merge pe directia inainte de traficul care intra si iese din centura, a explicat consilierul premierului pentru economica.net.

Acesta a precizat ca planul privind noul pasaj este doar o idee deocamdata si ca trebuie explorata fezabilitatea tehnica si financiara.

Guvernul a aprobat recent alocarea sumei de 14 milioane de lei pentru exproprierile necesare extinderii la patru benzi a Centurii de Nord a Capitalei. Unul dintre cele doua tronsoane pe care se va circula in regim de autostrada, cel intre A1 si intersectia cu DN7, va fi gata peste un an.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera