Un nou amendament la legea care interzice fumatul si posibile noi interdictii pentru fumatori

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Fumatorii ar putea avea parte de noi interdictii, asta daca un nou amendament la legea care interzice fumatul ar fi implementat. Mai exact, nu se va putea fuma in autoturisme in care calatoresc minori si femei gravide.

1.jpg

Noile amendamente sunt propuse de acelasi deputat PSD, Aurelia Cristea, care a fost initiatoarea legii ce a interzis fumatul in locurile publice. In continuare fumatul va fi permis in spatii separate, complet izolate si inscriptionate special pentru aceasta destinatie, precum si pe terase exterioare amenajate in acest scop.

Aurelia Cristea sustine ca prevederile suplimentare sunt necesare pentru asigurarea unui drept din Constitutie, conform caruia copiii si tinerii se bucura de un regim special de protectie. De asemenea, deputata vrea ca in lege sa fie incluse noi prevederi referitoare la tigara electronica.

2.jpg

Practic, mai sunt cateva precizari legate de tigara electronica si de interzicerea fumatului chiar si in masina proprietate personala, daca in masina sunt minori sau femei insarcinate. In lege a fost omisa si includerea tigarii electronice. Este vorba de interzicere in spatiile de joaca pentru copii, pentru a evita comportamentul de mimetism, a spus Cristea.

3.jpg
1 comentariu

Un nou amendament la legea care interzice fumatul si posibile noi interdictii pentru fumatori
Cont sters
#1 -

Comentariu nou
Sper că această nouă lege îi va face pe mai mulți fumători să decidă să renunțe la fumat. email login

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera