Un club din Sectorul 4 a fost inchis dupa ce au fost descoperite mai multe nereguli

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Directia Generala de Politie Locala Sector 4 a efectuat, in noaptea de sambata spre duminica, controale in cluburile si barurile din sector, fiind aplicate amenzi de peste 120.000 lei.

Actiune de amploare in noaptea de sambata spre duminica in cluburile si barurile din Sectorul 4 al Municipiului Bucuresti. Echipe ale Directiei Generale de Politie Locala Sector 4, formate din inspectori ai Serviciului Control Comercial si agenti locali, au verificat cluburile care isi desfasoara activitatea pe raza Sectorului 4.

In urma deficientelor constatate, oamenii legii au aplicat amenzi in cuantum de 126 de mii de lei. Cele mai mari amenzi au vizat comercializarea produselor cu termen expirat, lipsa afisarii preturilor, precum si consumul de produse din tutun in incinta localurilor.

Mai mult, pe langa amenzile aplicate, pentru un club s-a dispus masura complementara de suspendare a activitatii ca urmare a neregulilor grave depistate, anunta Primaria Sectorului 4.

1.gif

Actiunile vor continua in perioada urmatoare, pentru ca siguranta celor care frecventeaza astfel de localuri sa nu fie periclitata iar operatorii economici sa respecte prevederile legale.
1 comentariu

Un club din Sectorul 4 a fost inchis dupa ce au fost descoperite mai multe nereguli
Chloe
#1 -

Comentariu nou
Cred că majoritatea cluburilor sunt la fel, chiar și unele restaurante. instagram hashtags Jumătate dintre cei care vin la club nu trebuie să asculte muzică sau să danseze.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera