Uber se extinde - ajunge la Cluj incepand cu prima saptamana din august

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Serviciul Uber a prins destul de bine in Bucuresti, asa ca era doar o chestiune de timp pana sa se extinda si in celelalte mari orase ale tarii.

Iata ca un prim pas a fost deja facut in aceasta directie si incepand cu prima saptamana din august, Uber va fi disponibil si la Cluj.

3.jpg

Aplicatia Uber a fost deja descarcata de mii de clujeni. Am primit sute de mesaje de la soferi care isi doresc sa devina parteneri Uber. Ne bucuram sa confirmam astazi ca vom fi in Cluj la inceputul lunii august.

Angajamentul nostru fata de comunitatea locala presupune mai mult decat o optiune de transport sigura si de incredere pentru utilizatori si o oportunitate economica flexibila pentru soferi.

Uber iubeste Cluj-Napoca si suntem gata sa contribuim, alaturi de parteneri locali, pentru a face Clujul mai dinamic si mai competitiv decat este deja, a declarat Nicoleta Schroeder, Director General Uber Romania.

Data oficiala nu a fost anuntata inca, insa soferii care doresc sa practice Uber la Cluj sunt invitati sa se inregistreze pe site-ul companiei.

4.jpg

In Bucuresti, locul unde a fost lansat prima oara in tara, Uber este o oportunitate flexibila de a castiga bani in plus.

Spre exemplu, in Capitala 37% sunt antreprenori sau liber profesionisti, 31% au un serviciu full-time, in timp ce 22% nu au o alta sursa de venit si conduc cu Uber in timp ce sunt in cautarea unui loc de munca. Cand au fost intrebati de ce conduc cu Uber, 9 din 10 au spus ca apreciaza flexibilitatea si venitul in plus.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera