Uber micsoareaza tarifele si vrea sa devina mai ieftin decat taxiul

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Uber a fost primit cu bratele deschise atunci cand s-a lansat in Romania, dar, treptat, au marit tarifele si chiar daca se merita confortul, era mai rentabil de mers cu taxiul.

De ceva vreme, in Bucuresti a aparut si un concurent direct la Uber, Taxify, care, practic, are acelasi sistem de taxare, doar ca e mai ieftin.

In urma acestor lucruri, cei de la Uber au anuntat ca micsoareaza tarifele, dorindu-si astfel sa devina cei mai ieftini de pe piata, indiferent de ora sau zi.

2.JPG

1.JPG

10.JPG

Vrem ca Uber sa fie cea mai ieftina modalitate de a te deplasa prin oras, indiferent de ora, in fiecare zi. Ca urmare, incepand de astazi, 30 august, ora 10:00 reducem tarifele uberX si UberSelect cu 10, respectiv 30%.

uberX

Acceptam acum pe platforma Uber masini in stare buna de pana la 15 ani vechime (fata de limita anterioara de 10 ani) – masura vine in contextul in care parcul auto din Bucuresti are numeroase autoturisme mai vechi de 10 ani in stare excelenta de functionare care pot fi valorificate acum pe platforma Uber, spun cei de la Uber.

5.jpg

uberSelect

UberSelect ramane un serviciu superior, dar mult mai accesibil si cu o disponibilitate de doua ori mai mare ca pana acum. Noul UberSelect va avea masini de pana la 10 ani vechime si va include modele precum AudiA3, Citroen C4, Dacia Duster sau Ford Focus.

3.jpg

Motivul schimbarii

Uber nu a avut niciodata tarife fixe, asa ca isi permite sa se muleze pe cereri si sa ia constant pulsul orasului pentru a dezvolta cea mai buna varianta de profit.Plus de asta, Uber mentioneza ca s-a gandit si la beneficiile pasagerilor, dar si a soferilor si ca le garanteaza acestora venituri in plus.

Atat pasagerii, cat si soferii parteneri vor beneficia de noile tarife Uber. Preturile mai mici inseamna o cerere mai ridicata,  mai multi parteneri pe sosea si un timp de asteptare mai mic intre curse, ceea ce inseamna ca acestia vor petrece mai putin timp asteptand si mai mult timp castigand venituri suplimentare.

Experienta noastra in sute de orase, de la New York la Paris si Londra, ne arata ca scaderea tarifelor Uber inseamna o crestere semnificativa a cererii si deci venituri mai ridicate pentru partenerii nostri.

De exemplu, la o luna dupa prima scadere a tarifelor Uber in Bucuresti, veniturile medii orare ale soferilor nostri parteneri au crescut cu 12%. In plus, suntem alaturi de soferii nostri parteneri si le oferim venituri garantate in urmatoarea perioada pentru a ne asigura ca nu resimt tranzitia pe termen scurt.

6.png

Cum vi se pare aceasta miscare Uber?
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera