Traseul tramvaiului 1 din Bucuresti se modifica in zilele de 16 si 17 aprilie 2016

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Traseul tramvaiului 1 din Bucuresti se va modifica in zilele de 16 si 17 aprilie, din cauza lucrarilor pe Calea Serban Voda.

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) anunta ca, in zilele de 16 aprilie si 17 aprilie 2016, se vor executa lucrari de inlocuire a sinei pe Calea Serban Voda, tronsonul cuprins intre Sos. Viilor si Bd. Gh Sincai.

Linia 1 de tramvaie va functiona pe un traseu modificat in ambele sensuri: de la cap linie "Sura Mare", pe Sos. Viilor, Str. Dr. Istrate, Bd. Marasesti, Pasajul Marasesti, Bd. Octavian Goga, apoi pe traseul actual.

3.jpg

Pentru asigurarea capacitatii de transport pe tronsonul Cal. Serban Voda, Bd. Gh. Sincai si Str. Nerva Traian, linia de autobuze 323 va functiona, cu parc suplimentar, pe un traseu prelungit de la Podul Timpuri Noi, pe Str. Nerva Traian, Str. Traian, Bd. Unirii, Str. Lucian Blaga, cu intoarcere la Bd. Octavian Goga, pe Str. Nerva Traian, Bd. Gh. Sincai, Cal. Serban Voda, apoi traseul actual.

Autobuzele liniei 323 vor opri pe Str. Nerva Traian in statiile liniei 133, pe Bd. Unirii si pe Str. Lucian Blaga – in cele ale liniilor 123, 124.

Abonamentele eliberate pe linia 1 vor fi valabile atat pe traseul actual, cat si pe tronsonul aflat in lucru, pe linia 323 intre Str. Sura Mare si Str. Lucian Blaga.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera