Trasee RATB modificate astazi in zona National Arena

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Astazi, 20 mai, autobuzele si troleibuzele RATB vor circula pe trasee modificate temporar, in zona National Arena, anunta Regia Autonoma de Transport Bucuresti.

Liniile de troleibuze 86 si 90 vor functiona pe traseul de baza intre Dridu respectiv Valea Argeşului si intersectia Strada Vatra Luminoasa/Strada Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri, pe Strada Tony Bulandra pana la Depoul Vatra Luminoasa, unde vor întoarce, in incinta acestuia.


Sursa foto

Linia de autobuze 104 va functiona pe traseul de baza intre Cora Pantelimon si intersectia  Sos. Pantelimon/Bd. Pierre de Coubertin/Sos. Iancului, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri, pe Sos. Iancului, Sos. Mihai Bravu, Bd. Decebal, apoi pe traseul actual.

Pe traseul modificat, autobuzele vor efectua opriri pe Sos. Iancului, in statiile aferente liniei 335, iar pe Sos. Mihai Bravu, in statiile aferente liniilor 135 si 311.

Linia 614 va functiona pe traseul de baza intre Cora Pantelimon si intersectia Sos. Pantelimon/Bd. Pierre de Coubertin/Sos. Iancului.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera