Trasee ocolitoare pentru accesul in Sectorul 6, ca urmare a inchiderii circulatiei intre Podul Eroilor si Carol Davila

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Traficul rutier pe Bulevardul Eroilor (între Str. Carol Davila - Podul Eroilor) si pe Bdul. Eroilor Sanitari (intre Str. Carol Davila - Piata Operei) a fost intrerupt, sambata, 12 decembrie, in urma surparii terenului in zona in care se executa lucrari de modernizare si extindere Metrorex.

Din dispozitia Primarului General al Capitalei,  traficul din zona a fost inchis pana la efectuarea reparatiilor necesare intrucat exista riscul prabusirii  carosabilului, producerii unor accidente, precum si propagarea surparii catre imobilele situate la intersectia Bdului. Eroilor cu Bdul. Eroii Sanitari.

Astfel, traficul rutier a fost inchis pe urmatoarele strazi:
- pe Bdul. Eroii Sanitari, pe sensul spre centru, de la Str. Carol Davila
- pe Bdul. Eroilor, pe sensul spre centru Bucurestiului, de la Str. Carol Davila, iar pe sensul spre periferie, de la Splaiul Independentei.

Circulaţia se va desfasura deviata, astfel:
- pe sensul spre centru, dinspre Cartierele Drumul Taberei si Militari: pe Sos. Pandurilor- Calea 13 Septembrie sau Sos. Geniului - Sos.Cotroceni
- pe sensul spre cele doua cartiere: pe Splaiul Independentei - Sos. Cotroceni- Sos. Geniului sau Sos. Cotroceni - Bdul. Iuliu Maniu - Bdul. Vasile Milea.

Se face apel la participantii la trafic sa-si reconsidere traseele pentru a evita, pe cat posibil, zona afectata.

 

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera