Traficul rutier in centrul capitalei va fi restrictionat in weekend din cauza mai multor evenimente

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Mai multe restrictii de circulatie vor fi puse in vigoare sambata si duminica in mai multe zone centrale din Capitala.

Maratonul The Color Run, care era programat sambata, intre orele 18:00 si 23:00, va fi amanat pentru ziua de 13 septembrie, din cauza vremii. Astfel, cursa va avea loc duminica de la ora 19:00.

Din acest motiv, traficul va fi restrictionat pe Soseaua Kiseleff, intre Piata Victoriei si Arcul de Triumf, si pe strada Arh. Ion Mincu, intre Bulevardul Aviatorilor si Bulevardul Ion Mihalache.

Sambata, in intervalul 8.30 - 12.00, traficul rutier va fi restrictionat pe Bd. Natiunile Unite, sensul de mers intre Str. Hasdeu si Bd. Libertatii, Calea 13 Septembrie, pe sensul de mers dinspre Bd. Libertatii si Piata Arsenalului, si Str. Izvor, intre Str. Hasdeu si Piata Arsenalului, din cauza unuii eveniment sportiv.


Sursa

Duminica, 13 septembrie, in intervalul 17.00-17.40, se va desfasura un tur ciclist, pe urmatorul traseu: Parc Izvor - Splaiul Independentei - Pod Cotroceni - Sos. Cotroceni - Sos Grozavesti - Pod Grozavesti - Splaiul Independentei - Parc Izvor. Traficul rutier nu va fi restrictionat, iar deplasarea participantilor se va efectua pe banda I, cu respectarea regulilor de circulatie.

Tot sambata si duminica va avea loc Salonul Auto-Moto, in Piata Constitutiei.

Astfel, de vineri de la ora 22.00 pana duminica la ora 23.00, traficul rutier va fi restrictionat pe Bd. Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si Bd. Natiunile Unite si pe Bd. Unirii, intre Bd. I. C. Bratianu si Piaţa Constitutiei.

De asemenea, sambata si duminica, intre orele 14.00 si 15.00, vor avea loc parade de motociclete si masini de epoca, pe urmatorul traseu: Piaţa Constitutiei - Bd. Unirii - Piata Alba Iulia - retur Piata Constitutiei.

Duminica, Arhiepiscopia Bucurestilor va organiza o procesiune religioasa, ce se va desfasura intre orele 19.00 - 19.30 de la Biserica Sf. Vasile cel Mare, pana in Parcul Nicolae Iorga, cu deplasare pe Calea Victoriei, iar între orele 21.15 - 21.30, de la Parcul Nicolae Iorga, pana la Biserica Sf. Vasile cel Mare, cu deplasare pe Calea Victoriei.

Nu il ultimul rand, Ziua Pompierilor din Romania  va fi sarbatorita pe 12 si 13 septembrie. Pentru desfasurarea manifestarilor programate, sambata, intre orele 12.00 si 14.00, si duminica, intre orele 9.00 si 12.00, traficul rutier va fi restrictionat pe Str. Izvor, intre Str. Hasdeu si Calea 13 Septembrie, si pe Calea 13 Septembrie, intre Piata Arsenalului si Sos. Panduri, precum si pe strazile adiacente.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera