Trafic restrictionat din cauza Pasajului de la Piata Presei

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pentru ca lucrarile la Pasajul Piata Presei nu s-au terminat, traficul rutier va fi restrictionat in perioada 4-25 mai 2015 pe Bulevardul Marasti, sensul spre Bulevardul Expozitiei (mai exact, partea cuprinsa intre Piata Presei si Bulevardul Expozitiei).

Din cauza asta, RATB a anuntat ca mai multe autobuze isi schimba traseul.


Sursa

Accesul Liniile 149, 261, 304 si 449 in terminalul "Piata Presei" se va realiza de la rondul Piata Presei, prin Soseaua Kiseleff, str. Alexandru Constantinescu, Bd. Marasti, Bd. Expozitiei.

Autobuzele liniei 780 vor circula pe sensul "Gara Basarab", de la rondul Piata Presei, prin Soseaua Kiseleff, str. Alexandru Constantinescu, Bd. Ion Mihalache, Calea Grivitei, apoi pe traseul actual.


Sursa

Reamintim faptul ca lucrarile la Pasajul de la Piata Presei au inceput acum 11 luni, la sfarsitul lunii mai 2014, ar fi trebuit sa dureze 10 luni (pana in martie 2015) iar ultimul deadline oferit de Primarie ar fi trebuit sa fie luna aprilie a acestui an.

Asa cum ne-a obisnuit insa Primaria Bucurestiului cu toate proiectele, pasajul nu va fi gata la timp.

Daca presupunem ca data incheierii restrictiei de trafic coincide cu data la care Pasajul de la Piata Presei Libere va fi dat in folosinta, atunci el nu va fi gata mai devreme de 25 mai 2015. Adica un minim de doua luni de intarziere fata de planificarea PMB.

Pe aceeasi tema:



Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera