Trafic restrictionat din cauza meciului Romania-Finlanda de pe Arena Nationala

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In ziua de joi, 08 octombrie 2015, la ora 21.45, va avea loc meciul de fotbal dintre echipele nationale ale Romaniei si Finlandei, pe Stadionul "National Arena".
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie, din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice, in sensul restrictionarii si fluidizarii traficului, pe arterele din jurul stadionului.

Astfel, traficul rutier va fi restrictionat, dupa cum urmeaza:

-la nevoie, gradual, in functie de numarul de spectatori, pe Str. Tony Bulandra, cu exceptia mijloacelor R.A.T.B., pana la terminarea partidei si asigurarea defluirii;

-la nevoie, gradual, in functie de numarul de spectatori, pe Bd. Pierre de Coubertin, intre Sos.Iancului si intrarea in Stadionul "National Arena", cu exceptia mijloacelor R.A.T.B., pe Bd. Basarabia - banda I de circulatie, sensul dinspre Bd. Chisinau catre Piata Hurmuzachi, pe Str. Vatra Luminoasa, de la intersectia cu Str.Tony Bulandra, pana la intersectia cu Bd.Pierre de Coubertin, inclusiv devierea traseelor R.A.T.B., precum si pe Str. Maior Coravu, inclusiv strazile care acced spre Str. Maior Coravu, dinspre Str. Vatra Luminoasa si invers;

-incepand cu ora 15.00, pe Str.Vasile Serbanica, pe tronsonul cuprins intre Bd.Basarabia si intrarea in stadion;

-pe momentul defluirii spectatorilor, gradual, pe Bd. Basarabia, intre Piata Hurmuzachi si Bd. Chisinau, pe Str. Maior Coravu si pe Bd. Pierre de Coubertin.

Rute ocolitoare:

Sos. Mihai Bravu – Sos. Iancului – Sos. Pantelimon;

Bd. Unirii – Bd. Decebal – Sos. Mihai Bravu – Str. Baba Novac – Bd. Nicolae Grigorescu – Bd. Basarabia.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera