Trafic intens pe Autostrada Soarelui catre Constanta

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Traficul rutier pe Autostrada Soarelui este intens, sambata dimineata, pe sensul de mers catre Constanta, formandu-se coloane de masini la iesirea de pe Autostrada A4 si intrarea pe DN39.

Potrivit centrului Infotrafic al Politiei, pe Autostrada Soarelui traficul rutier este foarte intens pe sensul de mers catre Constanta.

La iesirea de pe Autostrada A4 si intrarea pe DN39, s-a format o coloana de autovehicule.

1.JPG

Totodata, centrul Infotrafic al Politiei arata ca DN39 nu poate prelua traficul de pe autostrada, la Agigea capacitatea de circulatie a acestuia fiind diminuata din cauza lucrarilor care se executa la podul de la Agigea, doua dintre cele patru benzi fiind inchise.

Este de asteptat ca pe DN39 Constanta - Mangalia traficul rutier sa se intensifice in orele urmatoare si sa se circule ingreunat mai ales la Agigea.

2.JPG

La statia de taxare de la Fetesti nu sunt semnalate probleme de fluenta deocamdata, insa, pentru a nu se forma coloane de autovehicule in orele urmatoare, amintim conducatorilor auto ca prin statia de taxare se poate trece liber, in ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa de pod sa se plateasca inainte sau ulterior trecerii, pana a doua zi, la ora 24, la oricare dintre statiile autorizate de distribuire a carburantilor sau prin SMS, de pe telefonul mobil, la numarul 7577, arata Infotrafic.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera