Trafic deviat in Capitala dupa ce un copac doborat de vant a blocat circulatia

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Un copac a cazut, din cauza vantului, la intersectia strazii Grivita cu Semicercului, blocand ambele benzi de circulatie, fiind rupte si firele de tensiune care alimenteaza troleibuzele. Traficul a fost deviat in zona, anunta Brigada Rutiera a Capitalei. Politistii anunta ca traficul a fost redirectionat pe strada Buzesti catre bulevardul Dacia.

41 de interventii ale pompierilor din Capitala in cateva ore

Angajatii ISU au avut interventii pentru indepartarea copacilor cazuti, a bannerelor, a elementelor de constructii de pe fatadele blocurilor si stalpilor de electricitate rupti sau in pericol de cadere. 41 de interventii sunt in desfasurare.

"De la ora 08:00 pana la 10:30 au fost gestionate 37 interventii pentru indepartarea copacilor cazuti pe autoturisme sau pe carosabil, a bannerelor, a panourilor publicitare, a elementelor de constructii de pe fatadele blocurilor, respectiv a stalpilor de electricitate rupti sau in pericol de cadere. In prezent sunt in desfasurare 41 de interventii, la care se adauga un numar semnificativ de apeluri care sunt primite in acest moment", transmit reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov.

Echipele ISU au intervenit pe strazile Drumul Gazarului, Dunavat, Baba Novac, Mihai Bravu, Plevna, Teiul Doamnei, Lotrioara.

Pana la ora 22.00 este in vigoare o atentionare de ploi si vant valabila pentru toate regiunile din tara.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera