Toate firmele de deszapezire din Bucuresti au fost amendate pentru ca nu au curatat drumurile

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Chiar daca Bucurestiul arata frumos pe Instagram, in realitate, orasul se confrunta cu destul de multe probleme - una dintre cele mai importante este legata de faptul ca drumurile nu au fost curatate.

Iata ca autoritatile s-au sesizat si ca urmare a acestui lucru, Politia Capitalei a amendat toate firmele de deszapezire din Bucuresti pentru ca nu au curatat drumurile.

Firma Romprest asigura deszapezirea in sectoarele 1 si 2, Supercom - in sectorul 2, Rosal - in sectorul 3, Rebu - in sectorul 4 si Urban in sectorul 6.

De asemenea, marti dimineata erau cinci semafoare nefunctionale, in Piata Crangasi, pe Splaiul Unirii - Soseaua Vitan-Barzesti, pe soseaua Valea Oltului - Prelungirea Ghencea si pe strada Virtutii - Splaiul Independetei.

1.JPG

In intersectiile cu probleme au fost prezenti agenti de circulatie, pentru fluidizarea traficului, a precizat Politia Capitalei.

In ultimele 12 ore, 150 de politisti de la Brigada Rutiera au fost prezenti in trafic, pentru a se asigura ca soferii circula cu viteza adaptata la conditiile meteo si de drum, pentru a preveni blocarea traseelor mijloacelor de transport in comun si pentru insotirea utilajelor de deszapezire, a precizat Politia Capitalei.

In continuare, activitatile de dirijare si fluidizare a traficului rutier vor continua, precum si cele de monitorizare si control a societatilor comerciale ce au atributii pe linia intretinerii drumurilor publice pe timp de iarna.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera