Targul de Craciun din Bucuresti nu va mai fi la Universitate - ce a hotarat Gabriela Firea

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Sarbatorile se apropie, iar Primarul General al Capitalei are planuri mari pentru 2016 - in primul rand, Gabriela Firea va muta Targul de Craciun de la Universitate.

Dupa ce a spus ca nu mai vrea strazi blocate cu activitati de weekend si nici concerte in Piata Constitutiei, iata ca de Craciun, Firea a avut "a change of heart".

Targul de Craciun 2016 va avea loc fix in Piata Constitutiei.

1.jpg
Sursa foto

Gabriela Firea s-a intalnit cu investitorii din Centrul Istoric al Capitalei pentru a stabili modalitati de colaborare astfel incat Centrul Vechi sa devina, in 2016, una dintre cele mai atractive zone, de Sarbatori.

Prin aceasta intalnire, Firea a lansat o invitatie proprietarilor de restaurante si spatii comerciale din Centrul Istoric, in vederea crearii unui parteneriat, cu scopul includerii in premiera a Centrului Istoric pe harta evenimentelor dedicate sarbatorilor de iarna:

5.png

Sunt convinsa ca multi dintre dvs. va pregatiti deja pentru sarbatori, insa am convingerea ca impreuna putem sa schimbam si mai mult aspectul Centrului Istoric si aspectul orasului in general. In luna decembrie, cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, vom organiza o serie de evenimente in Capitala: In premiera Targul de Craciun va avea loc anul acesta in Piata Constitutiei, iar ca noutate imi doresc foarte mult sa introducem in conceptul de promovare si Centrul Vechi.

Pentru a face acest lucru posibil este nevoie sa lucram impreuna, sa fim parteneri, in asa fel incat sa impodobim tot centrul vechi intr-un mod deosebit, sa cream si aici atmosfera de sarbatoare, dar si in celelalte zone incluse in contractul pe care il avem cu Luxten, a spus Firea.

2.jpg
Sursa foto

Pentru buna desfasurare a evenimentelor dedicate sarbatorilor, investitorii i-au solicitat sprijnul Primarului General in rezolvarea anumitor probleme intampinate in desfasurarea activitatilor lor: limitarea accesului auto si aplicarea de sanctiuni, salubrizarea, amplasarea spatiilor dedicate fumatorilor sau sporirea nivelului de siguranta.

Pentru definitivarea si implementarea masurilor stabilite in sedinta de astazi, in perioada imediat urmatoare, reprezentantii Municipalitatii si cei ai investitorilor vor avea o serie de sedinte de lucru la sediul Primariei Municipiului Bucuresti.

Pe aceeasi tema:
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera