Sectoarele din Bucuresti unde se fura cele mai multe masini

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca sunteti curiosi care sunt sectoarele din Bucuresti unde trebuie sa va protejati masinile, atunci ar fi bine sa aruncati un ochi pe topul facut de agentii de la Politia Capitalei pe 2016.

Pe primul loc se situeaza sectorul 5, acolo au fost furate cele mai multe masini: 35. Cea mai vanata marca este Dacia. Topul este continuat de BMW si Audi, informeaza digi24.ro.

Sectorul 3 este al doilea la numarul de infractiuni de acest tip. Aici au fost furate 31 de autoturisme de la inceputul acestui an. Cel mai sigur este sectorul 1 din Capitala, dupa cum spun politistii.

1.gif

In aceeasi perioada a anului trecut au fost 217 de masini furate. Anul acesta, de la inceputul anului si pana in luna octombrie s-au inregistrat 145 de furturi de autoturisme.

In Bucuresti, Daciile sunt cele mai usoare tinte, dar tot acestea sunt si cel mai greu de gasit. Cele mai multe ajung la dezmembrari si se vand mai apoi pe bucati. Iar dupa Dacii, din statisticile Politiei Romane reiese ca hotii de masini prefera marcile germane si apoi pe cele franceze.

Nici in anii trecuti situatia nu a fost mai buna. In anul 2014, in intreaga tara au fost furate aproape 1.600 de masini. Politistii se plang ca au foarte multe cazuri nerezolvate din anii trecut.

2.jpg

Situatia masinilor furate pe sectoare, in 2016:

Sector 1 - 13

Sector 2 - 27

Sector 3 - 31

Sector 4 - 17

Sector 5 - 35

Sector 6 - 22
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera