Se strica vremea in Bucuresti si in tara - vin ploile torentiale si grindina

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Vara s-a instalat pe deplin in Bucuresti si nu a durat mult pana cand aerul a devenit aproape irespirabil si insuportabil.

Daca si voi vreti putina racoare (plantele sigur isi doresc asta), atunci aflati ca vremea se va strica pentru doua zile.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo de instabilitate atmosferica accentuata, valabila incepand de joi de la ora 12.00 pana vineri la ora 12.00. Se vor produce ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii.

In dupa-amiaza zilei de joi vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferica accentuata, indeosebi in Moldova, Transilvania si in zona Carpatilor Orientali si Meridionali.

Spre seara, noaptea si in dimineata zilei de vineri, instabilitatea atmosferica se va semnala in jumatatea de sud a tarii.

Vor fi averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, pe arii restranse vijelii si caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 15 l/mp si izolat 30...40 l/mp.


Sursa foto
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera