Se reia circulatia tramvaielor pe Soseaua Pantelimon incepand de astazi

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Avand in vedere finalizarea lucrarilor de infrastructura efectuate pe Soseaua Pantelimon, pe tronsonul cuprins intre B-dul Ferdinand si B-dul Chisinau, incepand cu data de 4 februarie, se va relua circulatia tramvaielor 14 si 36 pe aceasta artera, anunta primaria Capitalei.

Astfel, linia 14 va reveni pe traseul anterior, intre terminalele Piata Sf. Vineri si Faur Poarta 4, pe strada Sf. Vineri, Bulevardul Corneliu Coposu, Calea Calarasilor, strada Traian, Bulevardul Ferdinand, Soseaua Pantelimon, Bulevardul Chisinau, Basarabia, 1 Decembrie 1918.

Linia 36 va reveni pe traseul de baza, intre terminalele Platforma Industriala Pipera si Republica, pe bulevardul Dimitrie Pompeiu, Soseaua Petricani, bulevardul Lacul Tei, strada Maica Domnului, strada Reinvierii, strada Turmelor, Soseau Colentina, Strada Ziduri Mosi, Soseaua Pantelimon, bulevardul Chisinau, bulevardul Basarabia.

Pe Soseaua Iancului, artera aflata si ea in programul municipal de modernizare a infrastructurii, RATB va continua efectuarea de probe cu tramvaie de serviciu.
Dupa reluarea circulatiei tramvaielor pe Soseaua Pantelimon, linia naveta 614 se desfiinteaza, incepand cu data de 05.02.2016.
Calatorii care detin abonamente pe linia 614 vor putea utiliza aceste titluri de calatorie, pana la expirare, pe liniile care au traseu comun cu cel pe care a functionat linia 614.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera