Se monteaza separatoare de sens in zona pasajului rutier Ikea - restrictii de circulatie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca aveti drumuri in zona pasajul rutier Ikea, aflati ca CNADNR a anuntat ca inceput cu 28 iulie, ora 20:00, va continua executia lucrarilor de montare a separatoarelor de sens pe DN 1.

Lucrarile executate vor afecta ambele cai de circulatie si vor fi inchise benzile centrale, astfel circulatia se va desfasura pe doua benzi pe sens.

In zilele de sarbatori legale nu vor fi executate lucrari, nefiind instituite restrictii de circulatie.

1.jpg

Montarea acestor separatoare este foarte importanta pentru asigurarea sigurantei circulatiei. Decizia de a se lucra pe timp de noapte a fost luata de catre conducerea CNADNR SA pentru cresterea ritmului de montare a separatoarele de sens. De aceea lucrarile se desfasoara doar pe perioada noptii.

CNADNR, impreuna cu Politia Rutiera au stabilit ca toate aceste lucrari sa se desfasoare in anumite intervale orare, cand traficul este mai scazut, astfel incat impactul lucrarilor asupra celor care tranziteaza zona sa fie cat mai mic, mentioneaza reprezentantii companiei de drumuri.

CNADNR face apel in continuare la soferi sa circule cu respectarea regulilor de circulatie, mai ales cu viteza legala, pentru ca montarea acestor parapete nu va exclude producerea de accidente cauzate de viteza excesiva.

2.jpg

Lucrarile vor continua pe:

  • pasajul rutier de la km 9+850 – zona Metro
  • pasajul de la km 12+384 – zona Otopeni.

Pana la aceasta data au fost instalati:

  • 3800 metri liniari de parapete metalic
  • 350 metri liniari parapete New Jersey.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera