Schimbarea este la noi - cum doi cetateni din Bucuresti au luat atitudine sa schimbe cateva lucruri in oras

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In general, Romania stagneaza la capitolul "imbunatatiri" si trebuie sa recunoastem ca autoritatile au un mare cuvant de spus in aceasta situatie.

Cu toate astea, asa cum am vazut de-a lungul vremii, schimbarea este la fiecare om in parte si putina initiativa poate face minuni.

Florin Badita a semnalat pe pagina sa de Facebook doua cazuri in care doi oameni au trimis autoritatilor, in baza legii 544/2001, ce ii deranjeaza la Bucuresti, iar rezultatele au fost vizibile.

Florin Ghinda este unul dintre ei:

Azi m-am saturat de problema accesului auto ilegal in zona pietonala a Centrului Istoric si mi-am alocat o ora sa fac ceva pentru asta. Am trimis email la Politie + Primarii + Administratia Strazilor. Numai la DNA nu am trimis smile emoticon Acum fix 4 ani o problema similara cu stalpii de delimitare a trotuarului de pe Calea Victoriei s-a rezolvat eficient in 7 zile. Sa vedem acum.

2.jpg

Cristian Florea este cel de-al doilea:

El a reusit, in schimbul unei sesizari facute, sa mute banner-ul electoral al candidatului Razvan Condurateanu din mijlocul trotuarului unde era plasat.

Cum a reusit asta, povesteste aici.

1.JPG

Concluzie

Ce-ar fi daca fiecare dintre noi, in mod constant, ar umple mail-urile autoritatilor cu astfel de sesizari? Credeti ca am avea un Bucuresti mai bun si mai frumos?
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera