Schimbare la metroul din Bucuresti - ce va disparea din toate statiile

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cei de la Metrorex au anuntat ca vor exista o serie de schimbari la statiile de metrou din Bucuresti.

Mai exact, nu vor mai exista tonomate si ATM-uri la statiile de metrou din oras.

Masura a fost luata ca urmare a apararii impotriva incendiilor si protectiei civile, dupa cum puteti vedea in anuntul de mai jos:

1.jpg

"Ca urmare a "PLANULUI DE MASURI" privind apararea impotriva incendiilor si protectie civila, intocmit de Biroul de "Situatii de Urgenta si Informatii Clasificate" al SC. Metrorex S.A. pe baza controalelor efectuate in statiile de metrou de pe Magistralele M1, M2, M3 si M4 de catre o echiap de specialisti din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dealul Spirii" al Muncipiului Bucuresti - Ilfov, s-a constatat in procesele verbale NR. 741/397/17.09.2014 si M01.5319/29.04.2015 ca: "La nivelul vestibulelor cat si la nivelul peroanelor au fost identificate diverse puncte de comercializare reprezentate de dozatoare, ATM-uri bancare, etc. dispuse in spatiile accesibile publicului care, de asemenea, afecteaza conditiile de acces, evacuare si interventie, prin diminuarea spatiilor liber accesibile si prin riscul de incendiu asociat al acestora."

Date fiind cele mentionate, precum si ca urmare a expirarii contractului NR. 25/2013, incheiat intre SC. Metrorex S.A. si P.F.A. CARAS COSTEL, va comunicam ca dupa data de 30.11.2015, veti inceta sa desfasurati activitati comerciale in incinta spatiilor de metrou.

Spatiile vor fi eliberate pe baza de programare prealabila pe zile si statii, in aceeasi stare in care au fost preluate, conform prevederilor cap. 6, alin. 6.2., paragrafului din contract.

Ca urmare a revizuirii fluxului de calatori, Metrorex va stabili noi locatii prealabile pentru activitatile comerciale care vor fi scoase la licitatie."

metrou.jpg
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera