Restrictii RATB cu ocazia concertelor lui Andre Rieu

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Astazi, 5 iunie 2015, incepe maratonul concertelor lui Andre Rieu. Celebrul violonist va sustine sapte concerte in Piata Constitutiei, toate fiind sold-out.

Cu aceasta ocazie, RATB a anuntat ca anumite linii vor avea traficul restrictionat in zilele de 5, 6, 7, 11, 12, 13 si 14 iunie 2015, intre orele 17:00 - 01:00, pe Bulevardul Unirii, intre Bd. I.C.Bratianu si Bulevardul Libertatii, dar si pe Bulevardul Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si Bulevardul Natiunile Unite.


Sursa

Liniile care vor suferi modificari sunt:

Linia de autobuze 136 va functiona pe traseul de baza intre ,,CET Vest Militari” si ,,Piata Arsenalului” (intersectia Calea 13 Septembrie/Strada Izvor), apoi pe un traseu modificat iin ambele sensuri, pe Str. Izvor, Bd. B.P. Hasdeu, Splaiul Independentei (malul drept), cu intoarcere la Podul Izvor, prin  Splaiul Independentei (malul stang), Pod Hasdeu, Bd. B.P. Hasdeu, Str. Izvor, Calea 13 Septembrie, Sos. Pandurilor, apoi pe traseul de ducere.

Pe traseul modificat, autobuzele vor opri pe Splaiul Independentei, in statiile aferente liniilor 104, 123 şi 124, iar pe Str. Izvor, in statiile liniei 385.

Linia de noapte N121 va functiona pe traseul de baza intre „Zetari” si ,,Piata Arsenalului”(intersectia Calea 13 Septembrie/Str. Izvor), apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri, pe Str. Izvor, Bd. B.P. Hasdeu, Splaiul Independentei, pana la Piata Unirii.

Autobuzele vor opri pe Str. Izvor, Bd. B.P. Hasdeu, Splaiul Independentei, in statiile aferente liniilor 136 si 385.

Linia turistica „Bucharest City Tour” va functiona pe traseul de baza intre „Piata Presei” si intersectia Calea Victoriei/ Splaiul Independentei / Bd. Natiunile Unite, apoi pe un traseu modificat, pe Splaiul Independentei (malul drept), Piata Unirii, apoi pe traseul de baza.

In plus, exista si restrictii de circulatie, anuntate de Brigada Rutiera.

In fiecare an, Andre si  Johann Strauss Orchestra, cor si solisti internationali sustin aproximativ 100 de concerte peste tot in lume, in fata a peste 1 milion de oameni. Concertul din Bucuresti este cel mai vandut concert din ultimii 25 de ani din tara noastra.

Pe aceeasi tema:
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera