Restrictii de trafic in Bucuresti in timpul meciului Romania - Polonia

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Vineri, 11 noiembrie 2016, incepand cu ora 21.45, pe Arena Nationala va avea loc meciul dintre Romania si Polonia.

In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie, din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice, in sensul restrictionarii si fluidizarii traficului, pe arterele din jurul stadionului.

3.jpg

Astfel, traficul rutier va fi restrictionat, gradual, de la ora 17:00, pana la defluirea totala a spectatorilor, dupa cum urmeaza:

  • Str. Sergent Vasile Serbanica, intre Bd. Basarabia si zona de acces Arena Nationala.
  • Pe str. Maior Coravu, pe str. Tony Bulandra, pe strazile care acced spre strada Maior Coravu dinspre strada Vatra Luminoasa si invers, precum si pe strazile care acced spre strada Maior Coravu dinspre strada Arhitect Harjeu (str. Arhitect Gheorghe Sterian, pe cele doua bretele care acced spre strada Maior Coravu).

2.jpg

Incepand cu data de 10.11.2016 orele 16.00 se va restrictiona parcarea autovehiculelor pe str. Vatra Luminoasa, pe Bd. Pierre de Coubertin, pe str. Tony Bulandra precum si pe Bd. Basarabia, stanga / dreapta fata de accesul in Complexul Arena Nationala.

Mijloacele R.A.T.B. care circula pe Str. Vatra Luminoasa si au capat de linie in rondul de pe Bd. Pierre de Coubertin, vor fi deviate pe Str. Tony Bulandra, avand capat de linie la Depoul Vatra Luminoasa. Restrictiile de circulatie vor fi mentinute pana la defluirea totala a spectatorilor.

Rute ocolitoare:

  • Sos. Mihai Bravu – Sos. Iancului – Sos. Pantelimon;
  • Bd. Unirii – Bd. Decebal – Sos. Mihai Bravu – Str. Baba Novac – Bd. Nicolae Grigorescu – Bd. Basarabia.

1.jpg
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera