Restrictii de circulatie timp de 30 de zile in zona Eroilor, din cauza carosabilului surpat - 14 persoane si-au parasit casele

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Vineri va povesteam cum traficul rutier din zona Eroilor este deviat din cauza unei surpari de carosabil. Din pacate, lucrurile nu se vor rezolva rapid, restrictiile fiind valabile timp de 30 de zile.

"Restrictiile de circulatie vor fi mentinute pentru cel putin 30 de zile in zona Eroilor. Astazi cand vorbim constructorul a anuntat ca a pus in siguranta perimetrul. (...) Zona este monitorizata atent", a declarat Alexandru Ichim, purtatorul de cuvant al Primariei Capitalei.

Ichim a mentionat si faptul ca in urma restrictiilor de circulatie vor fi afectati in mod special cei care locuiesc in cartierele Drumul Taberei si Militari.

In perioada urmatoare, agenti ai Politiei Rutiere, Politiei Locale si Politiei Nationale vor face eforturi pentru a asigura fluidizarea traficului pe traseele alternative.

1.jpg

Purtatorul de cuvant al Primariei Capitalei a mai precizat ca 14 persoane si-au parasit locuintele aflate in apropierea zonei afectate. Zece dintre acestea au fost cazate la rude, iar patru la hotel.

"Nu exista risc de prabusire. Zona este monitorizata atent. Comisia de circulatie a municipiului Bucuresti s-a intalnit in regim de urgenta", a adaugat reprezentantul PMB.

El a spus ca in mod "evident" constructorul va plati daunele ce provin din acest incident. "Constructorul a cerut un ragaz de 24 de ore pentru un plan", a explicat Ichim.

Ichim a tinut sa precizeze ca PMB va trage la raspundere constructorul, dar, pentru moment, Primaria Generala se axeaza nu pe masuri de sanctionare, ci de fluidizare a traficului.

Reprezentantii Metrorex au anuntat ca circulatia metroului nu este afectata.

2.jpg
Sursa foto

Circulatia rutiera se va desfasura deviat, astfel: pe sensul spre centru, dinspre cartierele Drumul Taberei si Militari, pe sos. Pandurilor - Calea 13 Septembrie sau sos. Geniului - sos. Cotroceni; pe sensul spre cele doua cartiere, pe Splaiul Independentei - sos. Cotroceni - sos. Geniului sau sos. Cotroceni - bd. Iuliu Maniu - bd. Vasile Milea.

Conform unui comunicat remis de Ministerul Transporturilor, au aparut deformari in sosea din cauza lucrarilor la extinderea magistralei de metrou inca de vineri, constructorul luand o serie de masuri.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera