Reduceri la biletele de tren de la Bucuresti catre statiunile de schi incepand cu 1 februarie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Beneficiati de reduceri la biletele de tren daca plecati de la Bucuresti in statiunile montane pentru ski cu Trenurile Zapezii in perioada 1 februarie - 15martie.

Incepand de miercuri, 22 ianuarie, puteti cumpara bilete reduse daca aveti de gand sa plecati pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petrosani (Statiunea Straja) sau Piatra Neamt (Partia Cozla, Statiunea Durau).

Reducerile sunt urmatoarele:

  • 25% pentru calatoriile cu punct de sosire / plecare intr-una dintre statiunile montane de pe ruta Sinaia-Brasov. Reducerea este valabila la trenurile din Anexa 1 (vezi foto) de luni pana joi, la clasa a 2-a.

  • 25% pentru calatoriile cu punct de sosire / plecare din Vatra Dornei / Piatra Neamt / Petrosani. Reducerea este valabila  la trenurile din Anexa 2 (vezi foto), de luni pana joi, la clasa a 2-a.

  • 31% - 56% in toate zilele saptamanii, la trenurile InterRegio care circula pe Valea Prahovei pe rute intre Sinaia - Brasov si retur.

Biletele le puteti cumpara direct de la casele de bilete din gari si agentii de voiaj CFR, online de aici, de la automatele XsellKiosk din gari, de la automatele ZebraPay sau de la distribuitori autorizati (agentii de turism).

Ca sa profiti de reduceri afla cand se deschide sezonul de schi in statiunile de pe Valea Prahovei.

 Vezi unde si de cand se poate schia pe partiile din Romania.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera