RATB: sunt probleme reale in gestionarea parcului de vehicule, al carui grad de uzura este foarte avansat

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Sindicalistii din RATB au organizat, marti o actiune de protest, acuzand finantarea deficitara a activitatii de transport public. Acestia au decis sa protesteze, nemultumirile lor vizand, printre altele, conditiile de munca, numirea politica a unor sefi incompetenti in R.A.T.B., deficiente in asigurarea pieselor de schimb si asigurarea starii tehnice a parcului auto pentru siguranta personalului de bord si a calatorilor.


Sursa foto

RATB raspunde acestor acuzatii si spune ca situatia nu este nici pe departe aproape de a fi rezolvata si ca incepe demersurile pentru revenirea la normal. 

Pentru conducerea executivă, siguranţa circulaţiei reprezintă un obiectiv principal, astfel că, astăzi, toate mijloacele de transport în comun din trasee corespund din acest punct de vedere.

În ceea ce priveşte problemele referitoare la necesarul de piese de schimb, acestea sunt în curs de rezolvare, fiind deja demarate proceduri – destul de birocratice, este adevărat – în urma cărora, întreg necesarul de piese de schimb va fi asigurat, în funcţie de posibilităţile financiare.

Sunt probleme reale în gestionarea parcului de vehicule, al cărui grad de uzură este foarte avansat la tramvaie, troleibuze, dar şi la autobuzele a căror perioadă de garanţie a expirat. Situaţia actuală se datorează celor trei ani de criză economico-financiară, care au afectat bugetul alocat RATB. În eforturile pe care le face, conducerea RATB încearcă în acest an o revenire a indicatorilor privind parcul de vehicule la un nivel decent.

 
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera