RATB reia licitatia pentru plata cu cardul - care este linia cu cele mai multe sanctiuni

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a reluat, din cauza numarului insuficient de ofertanti, procedura de atribuire a proiectului pilot de plata cu card bancar pe liniile 41, 104, 780 si 783.

Numarul ofertelor a fost insuficient si, din acest motiv, procedura a fost reluata. Ofertele in cadrul noii proceduri sunt asteptate pana la 12 august, au declarat reprezentantii RATB, informeaza profit.ro.

Anterior, ofertele au fost asteptate pana pe 5 august.

2.jpg

Proiectul vizeaza dotarea vehiculelor de transport in comun cu cate un validator mixt, la prima usa, in locul validatorului clasic existent si dotarea cu un sistem de comunicare a datelor privind validarea cu carduri bancare contactless.

Astfel, potrivit datelor RATB, realizatorul proiectului pilot va dota un numar de 119 vehicule de transport, dintre care 61 pe linia 41 si 36 pe linia 104.

1.jpeg

In ceea ce priveste liniile "problematice", locul I in privinta numarului de sanctiuni aplicate de controlorii RATB merge la linia tramvaiului 41, care asigura legatura intre Piata Presei Libere si cartierul Drumul Taberei-Ghencea.

Pe locurile 2 si 3 in acest top fiind liniile de tramvai 32 (Piata Unirii-Ferentari -Rahova) si 1 (Sura Mare-Mihai Bravu).

3.jpg

Daca sunteti curiosi de ce linia lui 41 este pe primul loc, iata cum sta situatia:

Anul trecut, angajatii transportatorului au sanctionat cu proces-verbal de contraventie 4.294 de calatori fara bilet sau abonament, dintr-un total de 52.722 de contravenienti.

6.007 persoane au platit pe loc suprataxa atunci cand au calatorit fara bilet cu tramvaiele liniei 41, dintr-un total de 75.062 contravenienti, in 2015.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera