RATB pregatit de iarna - 100 de autobuze au fost reintroduse pe traseu

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Inca nu a nins in Bucuresti, dar se pare ca Regia Autonoma de Transport Bucuresti s-a asigurat ca are toate lucrurile bine puse la punct.

Razvan Sava, primarul general interimar al Capitalei, a verificat utilajele de deszapezire si stocurile de material antiderapant pe care le detine RATB.

Edilul a dat asigurari ca toate vechiculele regiei care circula pe strazile orasului au anvelope de iarna si ca 120 de autobuze care aveau probleme au fost repuse in circulatie.

Troleibuzele si autobuzele RATB sunt pregatite de iarna, iar primarul a mai spus ca o mie de anvelope se afla pe stoc, dar si ca 120 de autobuze care nu puteau fi scoase pe traseu din pricina unor probleme tehnice au fost reintroduse in circulatie.

1.jpg
Sursa foto

Evident, nu toate problemele sunt rezolvate, alte 120 de autobuze aflandu-se in depouri din cauza problemelor tehnice. Cu toate astea, reprezentantii RATB au specificat ca in 8 luni si acestea vor intra pe traseu.

Din dotarile RATB pentru aceasta iarna fac parte 33 de pluguri perie, 470.000 de tone de sare si 2.800 de tone de nisip.

Un alt lucru important de stiut si notat este acela ca RATB are obligatia sa asigure, alaturi de operatorii si inspectorii Administratiei Strazilor, deszapezirea cailor de rulare a tramvaielor, a statiilor si refugiilor pietonale.

De asemenea, angajatii RATB trebuie sa deszapezeasca si indicatoarele rutiere pentru ca transportul in comun sa se desfasoare in conditii de siguranta in aceasta iarna.

2.jpg
Sursa foto
1 comentariu

RATB pregatit de iarna - 100 de autobuze au fost reintroduse pe traseu
oanca brandusa
#1 -

Si in cartierul Berceni?

Vai de capul nostru, al locuitorilor din cartierul Berceni. Stiu cei din minister, daca nu spun vorbe mari, ce dezastru este in acest cartier? De cand au inceput lucrarile pasajului ne-a nenorocit. Autoturismele parca circula unele peste altele, RATB-ul, abia daca mai are loc sa se strecoare dar nici statii nu mai sunt pentru noi pietonii decat la distante foarte mari. Circulam nu pe trotuare ci prin niste tarcuri care sunt foarte periculoase. Oricand te poate lovi o masina la cat de agitati sunt soferii din cauza traficului si la fel noi pietonii care circulam prin acele tarcuri prin care nu se poate trece din ambele sensuri.Cred ca marile magazine, deoarece la unele nu poti ajunge deloc sau la altele cu mult slalom, vor da faliment.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera