RADET incepe lucrarile de reparatii la conducte - costul si numarul acestora

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

RADET a anuntat ca incepe lucrarile de reparatii la conductele aferente retelei primare de alimentare.

In perioada martie-octombrie 2016 se vor efectua 127 de lucrari, iar asta pentru pregaturea in bune conditii a sezonului viitor de furnizare a caldurii.

2.jpg

Aceste lucrari sunt absolut necesare pentru a mentine conditiile de continuitate a furnizarii caldurii macar la aceiasi parametri de anul trecut. Reparatiile sunt vitale pentru functionarea sistemului de termoficare, avand in vedere vechimea acestuia, a declarat Valentin Vitalariu, Director General al RADET.

Costul total pentru mentinerea sistemului in actualele conditii este de 90 de milioane de euro din care, in acest an pot fi folosite doar 9 milioane.

Zonele majore vizate sunt Fundeni si Pantelimon.

Vorbim de zone dezavantajate prin pozitionarea acestora in cadrul retelei de termoficare. In cazul in care nu am interveni, ar fi necesara o alimentare de la distanţe cuprinse intre 10 si 12 kilometri, ceea ce ar avea un impact direct asupra presiunii si calitatii serviciului prestat. Sunt situatii cu care ne-am confruntat anul trecut si pe care vrem sa le evitam in sezonul care urmeaza. Vrem sa imbunatatim confortul locuitorilor din aceste zone, a continuat Vitalariu.

Intervenţiile sunt programate astfel incat impactul asupra consumatorului final sa fie minim.

1.jpg

Locuitorii zonelor afectate vor fi anuntati inainte de inceperea lucrarilor de reparatii prin afisarea de anunturi la imobilele in care locuiesc.

Bucureştenii pot consulta informatiile şi pe site-ul public, www.radet.ro, unde, la sectiunea "Opriri furnizare agent termic", sunt anuntate in timp real opririle in furnizarea apei calde si a agentului termic pentru incalzire.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera