RADET anunta ca oamenii din Drumul Taberei vor ramane fara caldura pana sambata

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Lucrarile la Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei nu aduc doar avantaje, acestea lasand oamenii din cartierul bucurestean fara caldura pana sambata.

Reprezentantii RADET au anuntat ca vor intrerupe temporar furnizarea apei calde si agentului termic pentru incalzire, in zona Drumul Taberei, din Sectorul 6, incepand cu 5 noiembrie, ora 00.00.

2.jpg

"Intreruperea a fost ceruta de Primaria Municipiului Bucuresti pentru executarea unor lucrari finantate in cadrul proiectului "Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei – Pantelimon".

Vor fi afectati locatarii unui numar de 245 de blocuri situate in perimetrul descris de strazile Brasov, Valea Calugareasca, Raul Doamnei, Aleea Potaisa, Aleea Istru, Valea Argeşului, Aleea Parva, Valea Ialomitei.

Reprezentantii constructorului estimeaza ca lucrarile vor avea un termen de executie de maxim 54 de ore, astfel ca serviciul de alimentare cu apa calda si caldura va putea fi reluat, cel mai tarziu sambata, 7 noiembrie, ora 06.00.

Ne cerem scuze consumatorilor din zonele afectate pentru disconfortul creat si ii asiguram ca RADET va urmari ca reluarea furnizarii agentului termic sa fie facuta in termenul anuntat de constructor.

Clientii RADET pot solicita gratuit si din orice retea, informatii privind reluarea serviciului de alimentare cu apa calda si caldura prin Dispeceratul de Urgenta la numarul de telefon – 0800.820.002. De asemenea, bucurestenii pot consulta informatiile de pe site-ul public, www.radet.ro, unde, la sectiunea "Opriri furnizare agent termic", sunt anuntate in timp real opririle in furnizarea apei calde si a agentului termic pentru incalzire", anunta RADET.

1.jpg

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera