RADET a anuntat ca va opri apa calda si caldura in 69 de blocuri din Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

RADET face lucrari peste lucrari si unele afecteaza viata bucurestenilor, altele nu, dupa cum ne-o fi norocu'.

Asa se face ca pe 13 ianuarie 2016 RADET a anuntat ca va opri furnizarea apei calde si a agentului termic pentru incalzire in sase puncte termice care alimenteaza un numar de 69 de blocuri, pana la ora 24:00, pentru efectuare unor lucrari programate (subliniat si bolduit in comunicat) in zona bulevardului Ion Mihalache din Sectorul 1 al Capitalei.

1.jpg

Decizia inceperii acestor lucrari a fost luata avand in vedere temperaturile exterioare pozitive, precum si prognoza meteo anuntata cu valori in scadere pentru zilele urmatoare.

RADET a precizat si faptul ca in cursul zilei de miercuri mai efectueaza lucrari de reparatii ale unor avarii, in zona Palatului Cotroceni, pe Bulevardul Geniului din Sectorul 6 si pe Splaiul Unirii intre Calea Vitan si Soseaua Mihai Bravu si strada Ion Minulescu din Sectorul 3.

Aceste lucrari nu afecteaza furnizarea incalzirii si a apei calde catre populatie.

2.jpg

RADET cere scuze consumatorilor pentru disconfortul creat si ii asigura ca lucreaza in regim continuu si depune toate eforturile pentru a finaliza in cel mai scurt timp aceste lucrari.

"Va reamintim, pe aceasta cale, ca din durata totala a interventiei la o avarie sau lucrare, perioada cea mai lunga de intrerupere a furnizarii energiei termice catre consumatori este cauzata de golirea instalatiei si ulterior, dupa interventia propriu-zisa, incarcarea sistemului pentru reluarea furnizarii incalzirii si a apei calde catre blocuri.

Reteaua de termoficare, care apartine patrimoniului public al Municipiului Bucuresti are o vechime de peste 40 de ani. Cei aproximativ 975 km de retea primara si alti 2.970 km de retea secundara nu au fost inlocuiti pana in prezent", se justifica RADET in comunicat.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera