Protest de amploare in Bucuresti - traficul va fi blocat in zona Piata Victoriei

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

10.000 de autobuze, autocare, taxi-uri si camioane vor bloca joi centrul Bucurestiului pentru a protesta impotriva tarifelor mari solicitate pentru asigurarile RCA.

Cu ocazia acestei manifestatii in Piata Victoriei, la data de 17 decembrie a.c.in intervalul orar 05:00 – 17:00, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta, in sensul restricrionarii temporare a traficului rutier, in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti sau atunci cand situatia va impune acest lucru.


restrictii_rutiere_17_12_2015.jpg

Astfel, vor fi instituite urmatoarele restrictii de circulatie:

- pentru manifestatia publica, din Piata Victoriei, incepand cu ora 05.00, se va restrictiona traficul rutier, pe Soseaua Kiseleff, de la Arcul de Triumf, pana la Piata Victoriei, respectiv soseaua Kiseleff, de la Arcul de Triumf, pana la Piata Presei Libere (Zona Centrala - Mediana, gradual, in functie de sosirea participantilor), permitandu- se, permanent, circulatia pe ambele sensuri ale Str. Arh. Ion Mincu;

-pe Strada Paris;

-la nevoie, se va restrictiona traficul si pe breteaua care leaga Bd. Iancu de Hunedoara de Piata Victoriei;

- incepand cu ora 05.00, circulatia in Piata Victoriei va fi resistematizata, prin asigurarea traficului rutier, pe doua benzi de circulatie pe sens, intre Bd. Aviatorilor si Cal. Victoriei, respectiv Bd. Lascar Catargiu, asigurandu-se circulatia pe Cal.Victoriei, Bd. Ion Mihalache, Str. Buzesti si Bd. Lascar Catargiu.

Restrictiile rutiere vor fi in vigoare, pana la ora 17:00, cel tarziu.

Rute alternative:

- Bd. Aviatorilor – Bd. Beijing – Str. Nicolae Caramfil - Bd. Aerogarii-DN1;

- Bd. Ion Mihalache - Bd. Maresal Averescu - Bd. Marasti -  Piata Montreal – DN1.




Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera