Primaria Capitalei pune la dispozitia cetatenilor doua numere de telefon la care pot semnala problemele generate de ninsoare

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) pune la dispozitia cetatenilor doua numere de telefon pentru semnalarea eventualelor probleme generate de inghet sau ninsoare, dar si a prezentei in strada sau scari de bloc a persoanelor fara adapost, pentru a fi duse la centrele sociale.


Sursa foto

Numerele de discpecerat sunt 0800.800.868 si 021 9844.

Primarul general interimar Razvan Sava le-a cerut responsabililor cu deszapezirea orasului sa asigure numarul suficient de utilaje si material antiderapant astfel incat luni in Bucuresti sa se poata circula in conditii normale. Firmele responsabile cu deszapezirea orasului au anuntat ca vor interveni cu 450 de utilaje si 1.400 de muncitori astfel: 70 de utilaje in sectorul 1, 120 de utilaje in sectorul 2, 70 de utilaje in sectorul 3, 45 de utilaje in sectorul 4, 49 de utilaje in sectorul 5 si 96 de utilaje in sectorul 6.

Primaria Capitalei mai atentioneaza proprietarii de cladiri sau spatii comerciale ca au obligatia de a inlatura zapada depusa pe trotuarele din fata imobilelor pe care le detin. Conform articolului 12, anexa 1 a HCGMB 120/2010, proprietarii de imobile au obligatia sa inlature zapada, gheata si turturii formati in perimetrul cladirilor pe care le detin, in maxim 24 de ore de la incetarea ninsorii. Nerespectarea acestei obligatii se sanctioneaza cu amenzi de la 200 la 500 de lei pentru persoane fizice si de la 500 la 2.000 de lei pentru persoane juridice.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera